logo
Per Kristian Hansen
Per Kristian Hansen er avdelingsleder for Rørentreprenørene Norge - Troms

Avdeling Troms

Noen kjappe spørsmål til avdelingsleder i Rørentreprenørene Norge - Nordland, Per Kristian Hansen.

Hvor mange medlemmer er det i avdelingen?

25

Hvor mange lærlinger er tilknyttet opplæringskontoret?

15

Hva er den største utfordringen i ditt nærområde?

Det er to hovedutfordringer her, arbeidsområder og varetilgang. Vi har litt nærområde, men det er mange i Bodø som har 20 mil til arbeidsplassene sine. Og så er det varetilgangen. Det er en grossist i Bodø, og det er ikke alltid bare å hive seg avgårde og hente det man skal ha.

De fleste her hos oss har man mange kommuner å forholde seg til. Det er nok utfordringene de fleste har. Mange kommuner å forholde seg til når en jobb skal meldes inn – et nybygg eller lignende.

Hva trenger dine medlemsbedrifter hjelp/støtte til fra Rørentreprenørene Norge?

De fleste ber om juridisk hjelp, og da ringer de direkte til Tor Backe (adm. dir. i Rørentreprenørene Norge). Det er viktig at kontraktinngåelser og lignende blir rett juridisk. Dette gjelder uavhengig om det er et stort eller lite firma.

Hvor ser du rørbransjen om 10 år?

Det kan være vanskelig å spå. Når de fleste spåkoner og værmeldere og finansfolk spår, så stemmer ikke noe av det. Vi må nok uansett skjerpe oss litt for å komme en vei.

Bransjen vil jo ikke bli borte, men vi har ganske stor pågang fra utenlandske bedrifter. Både vi som organisasjon og norske rørleggere må være på offensiven om vi skal greie å opprettholde en norsk rørleggerstand som er seriøs om 10 år.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler