logo

VVS-dagene 2014

Over 9800 gikk ned den røde løperen til VVS-dagene 2014. – Jeg har vært med på VVS-dagene åtte ganger, og dette har vært den beste, fastslår John Synnevåg i Ostnor Norge.

–  Det har vært veldig bra trøkk, og vi har hatt mye folk her. Til og med på onsdagen, når det vanligvis er mer stille, fortsetter Hildegunn Stenvik i Swegon.

Norges største og viktigste møteplass for vvs-bransjen ble arrangert onsdag, torsdag og fredag denne uken.

Hele 218 utstillere deltok på messen, mot 212 i 2012.

–  Det er gledelig at flere utstillere har kommet inn, og dette har selvsagt også påvirket besøkstallet. Og vi er godt fornøyd med tallene, spesielt tatt i betraktning at noen få, men store aktører ikke kunne delta i år, sier direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde.

Totalt 9894 besøkte VVS-dagene 2014. I 2012 deltok til sammen 9600 på VVS-dagene.

–  Det er en liten økning målt mot messen i 2012 og det beviser at VVS-dagene fortsatt har en sterk posisjon i markedet, understreker Teigen Gjerde.

Arrangøren er allerede i gang med planleggingen av VVS-dagene 2016.

–  Og årets messe har gitt oss et veldig godt grunnlag å bygge videre på, sier hun.

–  Vi har aldri vært på VVS-dagene før, men vi er så fornøyde at neste gang kommer vi tilbake med en større stand. Vi har snakket med for eksempel Forsvarsbygg, Statsbygg, masse entreprenører, rørleggere, store boligbyggelag, og kommuner, og avtalt mange møter, forteller Espen Ulrik Gundersen i Anticimex.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler