logo

– Vi trenger flere seriøse bedrifter

Thorbjørnrudseminaret er i full gang, og Tor Backe, fortalte forsamlingen om endringene i NRL fra 1. mars.

RØRFAG: Adm. dir. i NRL, Tor Backe, holdt et 20 minutters innlegg om den nye navneendringen under Thorbjørnrudseminaret på Jevnaker torsdag morgen.

Store endringer

Seminaret, som arrangeres av Rørentreprenøres Fellskontor ved Anders Larmerud i spissen, er svært godt besøkt av rørbransjen. Og arrangeres for tedje gang.

– NRL-navnet har vi hatt i over 100 år, så klart det vil være vedmodig for mange. Selv har jeg mange gode minner etter mange år i NRL. Men jeg må innrømme at den nye logoen og navnet ble veldig bra, sa Backe.

1. mars blir det nye navnet Rørentreprenørene Norge. Navneendringen medfører også store endringer i organisasjonen og blant medlemmene: Inn kommer ny nettside, nye epostadresser, nytt profilmateriell og kommunikasjonsplan.

Plass til flere

– Det kommer et nytt emblem som medlemmene kan klistre overalt. Det er ikke ofte jeg har sett NRL-merket på biler, men jeg skjønner at det ikke er lett å finne plass. Det har alltid vært et problem for oss å nå fram til medlemmene. Dette skal vi nå jobbe mer med, fortalte Backe.

I en undersøkelse gjennomført av NRL ønsket 83 prosent å få nyhetsbrev elektronisk.

– Mange spør seg om de er lønnsomt å være medlem i dagens NRL, og hva de får igjen. Et medlemskap betyr mer enn hva du betaler for. Som medlem er du med å «forme» bransjen. Vi trenger flere seriøse bedrifter.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler