logo

Vellykket markering av Håndverkets dag

Onsdag 2. september arrangerte Oslo Håndverks- og industriforening Håndverkets dag. Arrangementet skulle egentlig gått av stabelen i Spikersuppa, men grunnet voldsomme vindkast og nedbør måtte det flyttes innendørs til Håndverkeren i Rosenkrantz gate 7. Engasjerte ungdommer fikk møte representanter fra de ulike håndverksfagene, og Oslo-avdelingen melder om stor aktivitet på sin stand.

Alle foto: Rørfag

Oslo-ordfører Fabian Stang åpnet ballet, etterfulgt av appell ved Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. De 360 inviterte ungdomsskoleelevene fikk prøve seg på praktiske og teoretiske oppgaver hos de ulike fagene.

Det ble også avholdt en liten duell i praktiske og teoretiske ferdigheter mellom de to byrådslederkandidatene Stian Berger Røsland og Raymond Johansen, til stor glede for de fremmøtte.

- Selv om vi på grunn av lokasjonsbyttet ikke fikk besøk av så mange forbipasserende som vi hadde håpet, er vi godt fornøyd med arrangementet, sier tidligere daglig leder i Rørentreprenørene Norge Oslo & Omegn, Anders Larmerud. Han er i dag styreleder for Oslo håndverks- og industriforening.

- Rørleggerstanden hadde på plass en dyktig lærling, Kristian Andersen fra Wislan Rør AS, som løste Master til mester-oppgaven foran de fremmøtte, sier Larmerud.

Bildet øverst: Finn Schjøll var konfransier under duellen mellom de to byrådslederkandidatene.
Bildet nederst: En rekke politikere fikk utfordringen å sette sammen en rørmann på kortest mulig tid.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler