logo
Skjermdump av nettsidene til Rørleggerekspressen.
Skjermdump av nettsidene til Rørleggerekspressen.

Velkommen til Rørleggerekspressen!

2019 har startet bra for Rørleggerekspressen i Porsgrunn. De har slått seg sammen med Gare Rør og meldt seg inn i Rørentreprenørene Norge. Nå vil de ansette for å vokse videre.

Selskapet ble etablert i 2014 og har siden oppstarten levert rørlegger- og våtromstjenester til privat- og bedriftsmarkedet i Telemark og Vestfold. I 2019 ble Rørleggerekspressen avd. Vestmar opprettet etter sammenslåingen med Gare Rør.

Skal ansette

– Vi har klare mål for vekst, men den skal skje i et kontrollert tempo hvor også lønnsomheten holder følge, sier daglig leder Sami Leppänen i Rørleggerekspressen.

Med til sammen tre ansatte består oppdragene først og fremst av rehabilitering og vedlikehold, men Rørleggerekspressen har også jobbet noe med private nybygg. Generelt går det mye i bad.

– Vi opplever stor pågang og ønsker å ansette en rørlegger til. Dessuten vil vi ha inn en lærling, sier Lars Bergstrøm som eier hoveddelen av firmaet sammen med Leppänen.

Han sier at hensynet til lærling og svenneprøve er en viktig grunn til at bedriften har meldt seg inn i Rørentreprenørene Norge. Dessuten er det nyttig å kunne få hjelp med ulike faglige og administrative spørsmål.

– Og så er det jo et kvalitetsstempel å være medlem, da, sier Bergstrøm.

Her finner du nettsidene til Rørleggerekspressen.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler