logo
Skjermdump av nettsidene til Arctic Rørservice.
Skjermdump av nettsidene til Arctic Rørservice.

Velkommen til Arctic Rørservice!

I løpet av sommeren er Arctic Rørservice i Honningsvåg blitt medlem i Rørentreprenørene Norge. Den to år gamle bedriften er under oppbygging og gir sammen med Arctic Elektro et utvidet tilbud.

– Vi er to rørleggere nå, men blir tre om en uke eller to, sier daglig leder Jon Inge Jensen i Arctic Rørservice.

Dermed vil omsetningen trolig øke en del fra fjorårets knappe to millioner kroner. Bedriften er et datterselskap av Arctic Elektro, og det mener Jensen er en av grunnene til at det har godt såpass bra siden oppstarten.

Flere i familien

– Det er en fordel med flere tjenester på samme sted, kundene våre setter pris på det. Jo flere, jo bedre, sier Jensen.

I tillegg til at kundene helst vil slippe å måtte dra flere steder, er det en fordel med å tilby elektro og rør samlet i at begge deler er tekniske fag. Dessuten kan bedriften ha felles administrasjon og andre støttefunksjoner.

Nilsen sier det var naturlig å melde Arctic Rørservice inn i Rørentreprenørene Norge siden Arctic Elektro er medlem i Nelfo. I alle fall nå når forretningen har begynt å sette seg.

– Det er også en fordel med ferdig utviklede firmaverktøy, avtaler kurs og lignende. Og det er mye å hente både i Rørentreprenørene Norge og i NHO-fellesskapet, mener Jensen.

Her finner du nettsidene til Arctic Rørservice.
 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler