logo
Skjermbilde av nettsiden til Grønne VVS
(Skjermbilde av nettsiden til Grønne VVS)

Våre første Gründer-medlemmer

Smart Rør og Grønne VVS er blitt medlem i Rørentreprenørene Norge gjennom NHO Gründer-ordningen. Slik kan bedrifter i oppstartsfasen få viktig drahjelp for et beskjedent beløp.

NHO Gründer er et tilbud til nye bedrifter om medlemskap i NHO og tilhørende landsforening. For bare 2000 kroner årlig de to første årene etter oppstart får bedriftene et fullverdig medlemskap, med solid støtte både med bedriftsledelse og det rørfaglige.

– Det er viktig å ha med både store og små bedrifter i Rørentreprenørene Norge. Å starte eget kan virke overveldende i begynnelsen, og da er det godt å ha et sikkerhetsnett i vår forening og i NHO, sier daglig leder Elin Moer Brænne i Rørentreprenørene Norge – Vestfold.

Her kan du lese mer om NHO Gründer.

Smart Rør

Rørleggermester Christian Klemo og Simon Prent Olsen, han rørleggermester og VVS-ingeniør, startet Smart Rør i Tønsberg i august 2019. Bedriftsnavnet spiller på smarthus-begrepet og antyder at duoen særlig vektlegger den tekniske biten av faget. Blant annet vil de jobbe mye med varmeanlegg.

– Vi ble med i Rørentreprenørene Norge fordi Gründer-ordningen er en gunstig inngangsbillett for å prøve medlemsfordelene. Ikke minst KS-systemet er viktig for oss. Medlemskapet gir også et seriøsitetsstempel, det viser at man spiller på lag med bransjen, sier Klemo.

Han legger til at rammeverket for oppfølging av lærlinger også er viktig. Smart Rør har en elev utplassert fra skolen nå, som de trolig vil ansette som lærling fra sommeren.

Grønne VVS

Severin Poppe på Jar i Bærum har drevet alene fra sist sommer. Grønne VVS er spesialist på service og bad.

– Gründer-tilbudet er en rimelig måte å få testet medlemsfordelene på, sier Poppe og legger til:

– Rørbransjen trenger endring, og det vil jeg være med på. Det er bare å kaste seg på.

Han tenker selvfølgelig på, som bedriftsnavnet antyder, å bevege bransjen i en mer bærekraftig retning.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler