logo
Skjermbilde Bergersen VVS
Skjermbilde Bergersen VVS

To nye medlemmer fra nyttår

Bergersen VVS og ASAP Rørservice slutter seg til familien og blir medlem i Rørentreprenørene Norge i januar. Velkommen!

Bergersen VVS har tidligere vært medlem i Rørentreprenørene Norge, men var ute en periode i forbindelse med annet eierskap og bytte av kontoradresse til Lørenskog.

– Jeg er selv fra Lørenskog, men har det meste virksomheten og nettverket i Oslo-området, sier daglig leder Andreas Bergersen.

Hans far har vært særs aktiv i Oslo Rørleggerlaug og de synes det er naturlig å være en del av bransjens fellesskap også i Rørentreprenørene Norge.

– Vi har ikke vært så godt kjent med alle medlemsfordelene. De skal utnyttes bedre nå, sier Bergersen.

Her finner du nettsidene til Bergersen VVS.

ASAP Rørservice

Bedriften med kontor på Blommenholm ved Oslo har en rørlegger og en lærling, samt en tømrer og en lærling. Kombinasjonen gir et bredere tjenestespekter i konkurransen om kundene. Virksomheten består hovedsakelig i rehabilitering, og da særlig privatboliger, men ASAP Rørservice jakter også bedrifter.

– Vi blir med i Rørentreprenørene Norge for å bli mer synlig og for å få et seriøsitetsstempel, sier daglig leder Muzaffar Chaudry.

Her finner du nettsidene til ASAP Rørservice.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler