logo
Lærling Kaja Phil i Telerør, en av de tre bedriftene som er nominert til prisen Årets lærebedrift 2019.
Lærling Kaja Phil i Telerør, en av de tre bedriftene som er nominert til prisen Årets lærebedrift 2019.

Telerør, Holtefjell VVS og Nilsson Bodø er i finalen

I konkurransen om å bli Årets lærebedrift 2019 er det nå nominert tre finalister. Vinneren kåres på generalforsamlingen i mai.

Rørentreprenørene Norge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi, og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremesterne. Derfor har vi bedt om forslag på dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen Årets lærebedrift.

En jury bestående av to styremedlemmer og to ansatte i administrasjonen har nå valgt ut tre finalekandidater. Den endelige vinneren blir offentliggjort under generalforsamlingen i Bergen i mai.

Geografisk spredning

– Bedriften har 50 egne ansatte, hvorav hele syv er lærlinger. Bedriften tar alltid inn lærlinger, også i dårlige tider. De ser viktigheten av å satse på unge mennesker, og har i disse årene utdannet 42 rørleggere, sa daglig leder Roar Aasen i Rørentreprenørenes Opplæringskontor Telemark da Telerør ble foreslått til prisen.

– Holtefjell VVS er flinke til å ta inn lærlinger og setter oss i fokus etter hva vi trenger å lære. De tar godt tak om jeg sier ifra om noe som helst. Helt gull! Vi har det beste miljøet jeg kan tenke meg, sa lærling Helene Sondresen blant annet da hun foreslo Holtefjell VVS til prisen.

– Nilsson Bodø er en bedrift som aktivt har tatt inn lærlinger i alle kategorier, både ungdommer og voksne. De legger i tillegg godt til rette for at hjelpearbeiderne i bedriften skal kunne få gå opp til svennebrev, sa daglig leder Merete Larsen i Orin blant annet da Nilsson Bodø ble foreslått til prisen.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler