logo

Slik gikk det i publikumskonkurransene

Marius Kristiansen fra Moss stablet høyest av alle under BRD. Han presterte å sette 27 glatte muffer oppå hverandre, og klarte seg da altså lengst før tårnet kollapset.

Mossingen er dermed den heldige vinner av en kvalitetsdrill fra Milwaukee levert av RørNorges sponsor Brødrene Dahl AS.

Marius skriver seg da inn i historien som en av de som har stablet høyest - bare fem muffer unna den absolutte rekorden som ble satt i Trondheim i fjor med 32.

Tradisjonen tro hadde RørNorge også publikumskonkurranse som dreide seg om å gjette hvilken kandidat som ble norgesmester. Her var det nok en Marius - denne gang Marius Børresen fra Løken i Akershus - som vant et gavekort på 2.500,- kr.

– For å skape litt aktivitet på standen vår og oppfordre publikum til å studere oppgavene til kandidatene, drar vi hvert år i gang gjettekonkurransen, sier kurs- og kompetansekonsulent i RørNorge Ingebjørg Martinsen.

Publikumsoppmøtet sviktet absolutt ikke - 41.359 publikummere har totalt besøkt BRD, noe man på RørNorges stand merket veldig godt. Her var det stort sett stappfullt med folk, og det ble vist stor interesse både rundt mesterskapet og rundt RørNorges rekrutteringsarbeid generelt

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler