logo
nm 2017
Aanund Aas (Buskerud, Strand & Teksle AS), Didrik Hauge (Hordaland, Chr. M. Vestrheim AS), Jonas Bjerke Aarhus (Oslo og Akershus, Wislan Rør AS), Simon Nesje Holmeset (Møre og Romsdal, Johansen VVS) og Tobias Bjørkmo Ellingsen (Nordland, Rørlegger Jan Ellingsen AS)

Rørlegger-NM på Bygg reis deg

Riggingen til Bygg reis deg er i gang! Som vanlig vil standen vår vise frem det beste Norge har å by på innen rørleggerfaget: fem flotte kandidater står klare til å avlegge svenneprøven sin live foran publikum - og samtidig knive om førsteplassen i Norgesmesterskapet for rørleggere. I år representeres Oslo/Akershus, Buskerud, Hordaland, Møre og Romsdal og Nordland.

Helt siden rørlegger-NM ble avholdt for første gang i 1987, har det vært en fast tradisjon på Rørentreprenørene Norge sin stand under hvert Bygg Reis Deg. Vi gleder oss til å se dyktige rørleggerlærlinger i aksjon på scenen igjen!

I tillegg til heder og ære, et klart CV-fortrinn og gaver fra sponsorer, får årets vinner mulighet til å besøke et av Plan International Norges bistandsprosjekter hvor rent vann står i fokus.

De fem kandidatene er:

Aanund Aas (Buskerud, Strand & Teksle AS),
Didrik Hauge (Hordaland, Chr. M. Vestrheim AS),
Jonas Bjerke Aarhus (Oslo og Akershus, Wislan Rør AS),
Simon Nesje Holmeset (Møre og Romsdal, Johansen VVS)
Tobias Bjørkmo Ellingsen (Nordland, Rørlegger Jan Ellingsen AS)

Klikk på navnene for å lese intervju med hver og en av gutta.


Gratis inngang med kode

Registrer deg som vår gjest her!

Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside. Tast inn vår kode: PREGIF. Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2017 som vår gjest.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler