logo
BRD 2015
Joda, det er fremdeles en del som skal på plass - men slik er det å bygge 200m2 stand av kvalitet! Om et par dager er RørNorge klare til å ønske publikum velkommen.

Rigginga i gang i Lillestrøm!

Vi teller ned dagene til årets Bygg Reis Deg med Rørlegger-NM og profilering av en seriøs rørbransje. RørNorges dyktige medarbeidere har rigget stand i fem dager til ende og gleder seg til åpning onsdag 14. oktober.

– Det begynner å nærme seg nå, men vi fant ut at gulvet i messehallen var helt forferdelig stygt, så vi har kjøpt inn 200m2 teppefliser og skal i gang med å legge disse, sier fagsjef for Sanitærteknikk i RørNorge, Are Skaar Nielsen.

Ellers ser alt ut til å være på stell. De fleste overflater er nå ferdigmalt og materialene har kommet.

– Nå er det også bare få timer til vi skal møte NM-kandidatene, og så går de i gang med svenneprøvene sine klokka 09.00 i morgen, sier Nielsen.

Han har snakket med sjefene til de respektive kandidatene, som har stor tro på sine kandidater og melder om et relativt høyt spennningsnivå blant de unge proffene.

– Og det skal det jo være. Det er jo tross alt en relativt heftig uke de skal gjennom - til nå den viktigste uka i sitt liv vil jeg tro, med avslutning av utdanningen deres, sier Nielsen.

Fagsjefen understreker at selv om fokuset ligger på NM, er det ikke det han ser som viktigst.

– For min del er det svenneprøven som henger høyest. Jeg synes det er viktigere at de består svenneprøven enn at de vinner NM.


Torsdag begynte bearbeidelsen av det som var et tomt område i messehallen på Lillestrøm.


Vegger og scener rigges opp. Her står man på fra morgen til kveld!

Samarbeidspartnere og sponsorer får tydelig profilering på standen.

Med Rørentreprenørene Norges nye profil, blir helhetsinntrykket moderne og profft på standen.
   

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler