logo
Skjermdump Varmepumpekonferansen 2020

Oppdatert om varmepumper

Varmepumpekonferansen 2020 favner bredt og behandler både bolig, næring og varmepumpemarkedet generelt mot 2030.

– Dette er aktuelt for alle i rørbransjen som jobber med varmepumper og vannbåren varme – både liten og stor bedrift, sier Eli Hermine Heyerdahl Eide, fagsjef for energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, og fortsetter:

– Det er viktig at rørleggerbedriftene sørger for å holde seg oppdatert på varmepumpefeltet slik at vi er i stand til å tilby de beste og mest moderne løsningene til enhver tid. Jeg synes programmet på konferansen tar tak i mange andre interessante områder, som synlighet overfor kunden, vannbehandling, eksempel på plusshus med gode løsninger, samt kjøling – fremtidens gamechanger i nye bygg.

Mens tirsdag 10. mars har ulike programmer for bolig og næring ser man på onsdagen mer på varmepumper og vannbåren varme er i det store bildet. 

– Her kan man komme én eller to dager – det bestemmer man selv. Selv skal jeg også ha med meg dag to. Håper å se masse folk fra rørbransjen her – dette er viktig! sier Eide.

Medlemmer i Rørentreprenørene Norge får rabattert pris ved påmelding. 

Her kan du se programmet for konferansen og melde deg på.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler