logo

Onsdag åpnet Skandinavias største fagmesse!

Norges største og viktigste møteplass for vvs-bransjen – VVS-dagene 2014 åpnet onsdag 22. oktober i Norges Varemesse i Lillestrøm. Det er bare å følge den røde løperen til 217 utstillere og 70 foredrag.

VVS-forum

Tusenvis av dyktige og engasjerte fagfolk er ventet til årets happening i vvs-bransjen, onsdag, torsdag og fredag denne uken.

Inne i Norges Varemesse venter hele 217 utstillere.

– Vi må helt tilbake til toppåret 2008 for å finne en større utgave av VVS-dagene enn årets versjon, forteller messedirektør Hanne Ninnia T Gjerde.

VVS-dagene ble arrangert for første gang i 1982 og er i dag Skandinavias største fagmesse innenfor sitt fagfelt.

– Mange av våre utstillere har vært med siden starten og enda flere har kommet til underveis. Vi er utrolig stolte og glade over å kunne si at vi virkelig er den største og ikke minst viktigste møteplassen for vvs-bransjen og alle innenfor byggebransjen som er opptatt av energi og miljø i bygg, fortsetter Gjerde.

Hun lover de som deltar på VVS-dagene en bred og mangfoldig utstilling, og en rekke messetilbud.
– Vi har utstillere i alle kategorier; Varme, ventilasjon, sanitær, systemleverandører, billeverandører og verktøy for å nevne. Mange kommer i år med nye produkter og vi skal ha flere lanseringer på årets messe. I tillegg er det mange nyetablerte selskaper som deltar for første gang i år og som bruker messen til å bli kjent i markedet, sier messedirektøren.

I tillegg til utstillingen som i år fyller to haller i Norges Varemesse, har arrangøren satt sammen et rekordstort seminarprogram. Hele 70 seminarer avvikles under årets messe.

– I år gir vi deltakerne mulighet til å velge og vrake, man betaler kun 990 kroner og så kan man gå på så mange foredrag man vil. Vi har mange forhåndspåmeldte, men det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen til seminarområdet.

Der kan man også kjøpe billetter til bransjefesten RE: Union på Rockefeller onsdag kveld.

– Det blir en kveld hvor vi samler hele bransjen, deler ut priser, koser oss med mat og drikke og live musikk midt i Oslo sentrum.

Onsdag, torsdag holder messen åpent fra kl.10-18, fredag kl.09-17.

Det er gratis for alle å delta på VVS-dagene.

– Vi anbefaler alle som deltar på messen om å registrere seg på vår hjemmeside før man reiser. Da slipper du å gjøre det når du kommer og du kan bare spasere rett inn på den røde løperen, sier messedirektør Hanne Ninnia T Gjerde.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler