logo

Nytt styre og 100-årsjubileum

Generalforsamlingen 2015 samlet over 160 deltakere. Her ble Rørentreprenørene Norge - Rogalands 100-årsjubileum feiret, og et nytt styre ble valgt.

Det nye styret består av::

1. Finnmark, Troms og Nordland - Kristian Hansen (Nobel Rør Installasjon AS, Svolvær)
2. Nord- og Sør-Trøndelag - Jonny Bech (Caverion Norge AS, Trondheim)
3. Hordaland, Sogn og Fjordane - Paal R. Jørs (Oswald Jørs AS, Bergen)
4. Rogaland - Stein Ove Bjelland (Bjelland VVS AS, Haugesund)
5. Aust- og Vest-Agder - Brede Pedersen (Finn og Albert Egeland AS, Mandal)
6. Telemark, Vestfold og Buskerud - Carsten Skotner Engh (Porsgrunn Rørleggerforretning, Porsgrunn)
7. Hedmark og Oppland - Lars Erik Myrvang (GK Rør, Hamar)
8. Oslo I og kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård - Martin Rynning (Harry Martinsen AS, Oslo)
8. Oslo II og kommunene Asker, Bærum Nesodden og Oppegård - Geir Thollefsen (C. M. Mathiesen & Co AS, Oslo)
9. Akershus og Østfold med unntak av kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård - Frode Haraldsen (Lørenskog Rørleggerbedrift AS, Lørenskog)
10. Møre og Romsdal - Johan Dolmen (Dolmen & Sønner AS, Ålesund)

 

Stein Ove Bjelland fortsetter sitt mandat som styreleder i en ny to-årsperiode, og ser frem til en spennende tid i norsk rørbransje der vi nå har mulighet til å posisjonere oss ytterligere overfor myndigheter og ta mer kontroll på egen bransje.

Dette med utgangspunkt i Bransjeanalysen 2015-2022, som ble gjennomført av MRB AS på vegne av Rørentreprenørene Norge.

Gratulerer, Rogaland!

Under sin tale, tok avdelingsleder i Rørentreprenørene Norge - Rogaland, Kjell Sivertsen, og styreleder i Rogaland, Odd Inge Nygaard (Oras avd. Sandnes), publikum gjennom 100 års rørbransje i Stavanger. Fra rørbransjens spede begynnelse i oljehovedstaden og gjennom de spennende årene frem til i dag.

Her kan du se bildene fra årets Generalforsamling!

Vi gratulerer Rogalandsavdelingen med 100 fantastiske år, og er sikre på at avdelingen klarer utfordringene i oljebransjen på strak arm. Utfordringer som ble satt i et realistisk og for fremtiden svært positivt lys av NHO Rogalands direktør, Hallvard Ween. Han satte arbeidsledigheten som følge av nedgang i oljebransjen i perspektiv - vi har i Norge en drømmesituasjon i forhold til store deler av verden ellers.

Utflukt til Norges eneste palmeøy

Turen til Flor og fjære - det fargeprakende blomsterparadiset på øya Sør-Hidle i Ryfylke ble en stor suksess blant deltakerne. Parken og restauranten, som er en familiebedrift drevet av familien Bryn, bød på blant annet palmer, eucalyptus, bambus og et hav av nydelige blomster i alle tenkelige farger - iscenesatt blant fosser, benker, karpedam og skulpturer.

 

 

At man ankom og forlot øya i båt ble gledelig mottatt blant medlemmene, og lunsjen på stedets flotte restaurant skuffet ikke. En bugnende buffet humoristisk presentert og laget av kokk Andre Mulder falt i smak hos forsamlingen.

Generalforsamlings-lørdagen ble avsluttet med 3-retters middag og dansefest akkompagnert av bandet Jetset på Clarion Hotel Stavanger. Komiker Dag Schreiner loset de oppmøtte gjennom taler og underholdning - og sto selv for underholdning med sin underfundige humor og anerkjente figur, Bøgvall Kai.

 


Bunadkledde festgjester under lørdagens festmiddag på Clarion Hotell i Stavanger.

Selv om Søndagens Prekestol-tur ble en forblåst og tåkete affære, fikk man gode tilbakemeldinger på at opplevelsen hadde gitt mersmak hos deltakerne.

Vi takker for en fin Generalforsamling 2015!

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler