logo
Illustrasjonsbilde

Nytt miljøfyrtårn-kurs i oktober

Vi gratulerer Nøtterøy Rørservice med fersk sertifisering som miljøfyrtårn. Samtidig minner vi om at ny kursserie begynner 16. oktober

Gjennom prosjektet «Miljøfyrtårn på 1-2-3» ønsker Rørentreprenørene Norge at flest mulig medlemsbedrifter skal bli miljøfyrtårn. Bransjeprosjektet gjør det både enklere og rimeligere for den enkelte medlemsbedrift å gjennomføre sertifisering.

– Det er et veldig godt opplegg. Hovedgrunnen til at vi deltok, er at vi alle må ta klima på alvor. Samtidig fikk vi en gjennomgang av alle interne rutiner man ellers ikke vier så mye oppmerksomhet, sier Marius Sanner i Nøtterøy Rørservice.

Her kan du lese mer om Miljøfyrtårn på 1-2-3.

Sparer kostnader og styrker markedsføringen

Kurset er lagt opp som fire webinarer hver på knapp en time, med en uke mellom hver modul. Webinar er praktisk. Passer ikke tidspunktet, kan du se forelesningene i opptak. Og du kan se dem igjen, spole og sette på pause.

Her finner du mer informasjon og påmelding.

Gjennom arbeidet med miljøsertifisering får du dokumentert svart på hvitt hva du kan forbedre, ikke bare når det gjelder det ytre miljøet, men også arbeidsmiljøet. Da kommer potensialet for å kutte kostnader tydelig fram.

– En ting er den positive profileringen vi får av dette. Men samtidig med miljøsertifiseringen byttet vi system for HMS, KS og IK. Nå har vi fått satt opp systemet i alle bauger og kanter, forteller Sanner.

VVS Gruppen har deltatt på kurset tidligere. Her kan du lese om deres erfaringer.

En rekke medlemmer i Rørentreprenørene Norge har allerede gjennomført kursopplegget. Ny runde begynner onsdag 16. oktober klokken 10.00. Vil du vite mer eller melde deg på, kan du ringe Rune Drægni på 900 25 168 eller sende ham en epost.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler