logo
Bak fra venstre Johan Dolmen, Helge Lid og Stig Fylling. Foran Marthe Lise Wangberg Larsen.
Bak fra venstre Johan Dolmen, Helge Lid og Stig Fylling. Foran Marthe Lise Wangberg Larsen.

Lederskifter i Loen

Stig Atle Fylling tar over som styreleder for Rørentreprenørene Norge – Møre og Romsdal etter Johan Dolmen som gir seg etter fire års innsats. Marthe Lise Wangberg Larsen tar over etter Helge Lid som leder av opplæringskontoret.

Lederskiftene ble formalisert under helgens arrangement i Loen som er et samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge – Møre og Romsdal, Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund (VBL) og VVS-foreningen. Arrangementet er det 37. i rekken.

– Loen er blitt et fast samlingspunkt og en tradisjon. Dette arrangementet er helt unikt. Her møtes både fagfolk og leverandører og det bygges viktige relasjoner – både på det faglige og sosiale plan. Ledsagere og barn deltar hvert år så man blir godt kjent. Det er bestandig fullt hus og i år deltok 422 personer med både stort og smått, sier Johan Dolmen.

Minimesse, konkurranse og VVS-hus

Det deltok 28 leverandører på minimessen lørdag. Der fikk man opplæring og svar på ulike problemstillinger. Lærlinger, skoleelever og lærere er også invitert og får et godt innblikk i bransjen.

I tillegg ble det avholdt en lokal konkurranse for tre rørleggerlærlinger: Roy Andre Haukås, Molde VVS, Oskar Nordal Vik, Bravida, Ålesund og Nikolay Bruseth, Brovold VVS. Vinneren av den spennende konkurransen ble Nordal Vik. Vi gratulerer!

Dolmen forteller at VVS-bransjens nye hus som stod klart høsten 2018, høstet stor applaus på årsmøtene både i Rørentreprenørene Norge – Møre og Romsdal og opplæringskontoret. Det er lagt ned en formidabel arbeidsinnsats – og dager, helger og kvelder har gått med for å få det på plass.

– Både Johan og jeg oppfordrer på det sterkeste til at VVS-bransjens hus blir flittig benyttet av både  medlemsbedrifter, leverandører og andre, framholder Lid.

Holdt koken i 12 år

Lid ga seg som nevnt som leder av Rørleggerbedriftenes opplæringskontor - Møre og Romsdal, en rolle han har fylt i hele 12 år. Den nye lederen, Marthe Lise Wangberg Larsen, kommer fra firmaet Kjell Wangberg Larsen AS. Dolmens erstatter som styreleder for Rørentreprenørene Norge – Møre og Romsdal, Stig Atle Fylling, er daglig leder i Valderhaug Rørhandel AS.

– Vervene er blitt en livsstil, men vi er trygge på at de to nye blir to gode ledere, sier Lid mens Dolmen nikker.

De to som gir seg vil de nok fremdeles være tilgjengelige og kan bidra om det trengs.

Ingebjørg Martinsen og Anne Lise Ihle fra Rørentreprenørene Norge vil for øvrig takke for invitasjonen til å delta på minimessen og på årsmøtene.

– Mange muffer ble stablet i høyden av både store og små, sier de to med et smil.

Fra lærlingekonkurransen.

Fra venstre: Nikolai Bruseth, Brovold VVS, Roy Andre Haukås, Molde VVS og vinneren Oskar Nordal Vik,Bravida Ålesund.

Ingebjørg Martinsen (til venstre) og Anne Lise Ihle fra Rørentreprenørene Norge gledet seg over hyggelig besøk på standen på minimessen.

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler