logo
Ill.bilde: kronprins Haakon med NM-kandidater
MØTTE BRANSJENS BESTE: NM-finalistene Didrik Hauge (25) fra Bergen (til venstre), Anund Aas (20) fra Sandsvær, Jonas Bjerke Aarhus (20) fra Ytre Enebakk, Simon Nesje Holmeset (20) fra Vatne og Tobias Bjørkmo Ellingsen (22) fra Andenes fikk staselig besøk fra kronprins Haakon. (Alle foto: Arne Kongsnes)

Kronprinsen på besøk hos Rørentreprenørene Norge

Det var god stemning da Kronprins Haakon besøkte Rørentreprenørene Norges stand på Bygg reis deg, onsdag 18. oktober. - Vi er veldig fornøyd med at Kronprinsen tok seg tid til å hilse på oss og høre litt om rørleggerfaget, sier Tor Backe. De fem NM-kandidatene fikk også slått av en prat om utdanning, digitalisering og yrkesliv. - Kronprinsen stilte gode spørsmål og virket oppriktig interessert i det vi driver med, og gutta gjorde en god figur, slår Tor Backe fast.

Tor Backe benyttet anledningen til å overrekke Rørentreprenørene Norges jubileumsbok.- En positv opplevelse på alle måter!

Les mer om hva kandidatene snakket med kronprinsen om i Rørfag.


Foto: Arne Kongsnes, Rørfag

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler