logo

KORONAKRISE – OPPDATERT INFORMASJON

Når forvirringen råder og rådene endres nærmest time for time, er det tre informasjonskanaler du skal holde fast ved: NHOs koronaråd, Arbinn og ditt avdelingskontor.

Spørsmålene hagler inn og NHO systematiserer kontinuerlig svarene på en egen nettside om koronavirusets konsekvenser. I tillegg til spørsmål og svar for arbeidsgivere fra NHOs advokater på denne siden, kan du få bistand fra BNLs advokater.

Det er ellers opprettet en krisetelefon i NHO med nummer 2308 8440. Den er åpen fra klokken 08.00 til 20.00.

Permittering

Permittering er dessverre høyaktuelt. Det ligger mye nyttig informasjon om emnet på Arbinn. Her ligger også maler for permitteringsvarsel og protokoll fra drøftingsmøte.

Hvis det er ting dere ikke finner svar på når dere søker på Arbinn, så anbefales chatte-funksjonen på det varmeste. Den besvares raskt og gir god hjelp - åpen fra klokken 08.00 til 20.00.

Koronaviruset skaper praktiske problemer i avviklingen av oppdrag. Her kan avdelingskontorene i Rørentreprenørene Norge være svært nyttige. Avdelingsledere over hele landet er klare til å hjelpe medlemsbedrifter med å formidle både behov for arbeidskraft og overskudd på arbeidskraft. Mange har erfaring med å bistå i leie av arbeidskraft mellom bedriftene.

Her finner du kontaktinformasjon til våre avdelingskontorer.

Medlemmer i Rørentreprenørene Norge kan også ta kontakt med oss sentralt. Dere når oss blant annet på firmapost@rornorge.no

Hvordan logge seg på Arbinn?

Alle daglige ledere i en medlemsbedrift kan logge seg inn på arbinn.nho.no. Første gang en benytter seg av tjenesten velger dere "brukernavn" som er daglig leders e-post adresse eller e-posten dere er registrert i NHO med. Har denne personen ikke vært på Arbinn tidligere trykker man "Ny bruker" og får tildelt passord. Det blir sendt en lenke fra NHO medlemsservice som bekrefter innloggingen. Denne linken varer i 20 minutter – sørg for å få aktivisert linken i dette tidsrommet.

Når du er logget inn og ønsker å legge til nøkkelpersoner i bedriften er det mulig for deg under "mitt medlemskap".

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler