logo
Fasaden til Asbjørn Nordsveen i Fåvang.

Hyttespesialist i Fåvang

Asbjørn Nordsveen har avdelinger i Brummunddal og Moelv. Nylig åpnet de kontorer i Fåvang, ikke minst for å bedre betjene det sterke hyttemarkedet i området.

Avdelingen i Fåvang er organisert som et eget aksjeselskap der daglig leder Bård Formo har 49 prosent. Eierne av det andre Asbjørn Nordsveen-selskapet, familiene Bergsodden og Kvarberg, eier resten.

– Det er mye hyttebygging i Fåvang-distriktet, alt fra svært luksuriøse til helt enkle hytter. Det vil være et viktig marked for oss, men vi vil også jobbe en del med hus, leiligheter og noe næring, sier Formo.

God butikk

Selskapet ble etablert i vår, og har allerede fått jobber "for et par millioner", sier en optimistisk Formo. I denne sammenheng er det verd å nevne at Asbjørn Nordsveen har gått med overskudd hvert eneste år siden starten i 1964, altså i 54 år på rad.

Asbjørn Nordsveen ble i fjor kåret til Årets bedrift i Bademiljø-kjeden, og ble i år foreslått som kandidat til prisen Årets lærebedrift i bransjen.

Selv om Asbjørn Nordsveen er medlem i Rørentreprenørene Norge, er det ingen selvfølge at Asbjørn Nordsveen Fåvang skulle bli medlem. Eller, det er det visst, ifølge Formo.

– Det er ikke noe alternativ å ikke være medlem, sier han.
 

Her finner du nettsidene til Asbjørn Nordsveen Fåvang.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler