logo

Hyller vvs-bransjen med norgesturne

Frem til VVS-dagene 2014 åpner 22.oktober skal daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland og kommunikasjons- og pressesjef for VVS-dagene, Jan Erik Røine reise rundt i Norge med en spesialdesignet campingvogn, på leting etter selve kjernen i den norske vvs-bransjen – menneskene.


UNDERVEIS: Thor-Jostein Egeland og Jan Erik Røine er klare for å snakke med VVS-menneskene i vårt langstrakte land.

– Vår bransje har ansvar for et spesielt og viktig samfunnsoppdrag; Vi skal sikre at befolkningen får tilgang til de viktigste ressursene vi har i samfunnet, og vi skal utvikle nye og bærekraftige løsninger for å imøtekomme stadig skjerpede miljøkrav. Samtidig pågår det en rivende utvikling på produktsiden og byggeprosjekter, som vi bare kunne drømme om for noen få år siden, realiseres i ekspressfart, sier daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

Bak alt dette står den norske vvs-bransjen. Men hvem er de som sikrer rent vann, varme, ren luft, utvikler nye produkter og løsninger og flytter grensene i byggeprosjektene?

– Det er de vi er på leting etter. Det er de som er vvs-bransjen, svarer Egeland.

Stikkord for reisen er samhold, identitet, stolthet og tilhørighet.

– Vi vil finne ut hva det er som driver oss. Vi skal jakte på drivkreftene – det som binder oss sammen, bygger oss opp og trekker oss videre.

On Tour

Reisen starter i Oslo mandag 18.august hos Brødrende Dahls servicesenter på Bryn.

– Brødrene Dahl er en stor og viktig aktør i vvs-bransjen. Vi er veldig glad for at de tar i mot oss og de skal også være med på reisen videre. Underveis skal vi besøke mange av BDs servicesentre rundt omkring i landet, forteller, kommunikasjons- og pressesjef for VVS-dagene, Jan Erik Røine.

Første etappe går fra Oslo, gjennom Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder-fylkene og Rogaland.

Komplett reiserute ligger ute på vvs-dagene.no. Der kan du også følge vår reiseblogg og se bilder fra turen.

– Vi håper at så mange som mulig møter opp når vi kommer og stopper oss på veien når de ser campingvognen. Om vi ikke allerede har ringt deg, eller du har tips om hvem vi bør besøke, ikke nøl med å ta kontakt med oss, sier Røine.

Mennesket i fokus

VVS-dagene 2014 åpner 22.oktober. Fagmessen, som ble arrangert for første gang i 1982, bærer på lange tradisjoner og mange har en klar oppfatning av hva VVS-dagene er og hva den står for.

– Det har tidligere blitt fokusert veldig på de tekniske løsningene de besøkende kommer for å se. Men det er først og fremst møtet mellom mennesker som er det magiske med en messe. Tusenvis av unike små møter. Det er det alt handler om. Vår oppgave er å tilrettelegge for disse små møtene, derfor har vi i år også fokus på menneskene i vvs-bransjen. Vi skal menneskeliggjøre messen. Det vil utstillerne og de besøkende merke. Vi skal fylle hallene i Norges Varemesse med liv, lover direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia T. Gjerde.

– Vi er takknemlige og ydmyke for den fantastiske jobben som menneskene i vår bransje gjør. Vi gleder oss til å hylle dem under VVS-dagene 2014.


VVS-dagene

VVS-dagene ble første gang arrangert i 1982 på Inforama i Sandvika, som Norges eneste messe innen VVS-teknikk. Messen har siden vokst til å bli Norges største VVS-messe og samler personer fra hele landet. Messen er en pilar i VVS-bransjen og den klart viktigste møteplassen til bransjen som helhet. VVS-dagene arrangeres hvert 2. år på Norges Varemesse over tre dager i slutten av oktober. I 2014 ønsker vi velkommen fra 22. – 24. oktober!

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler