logo
adk

Husk å fornye ADK1-sertifikatet

Har du tatt ADK1-sertifikat etter 1. januar 2008 er det lurt å sjekke utløpsdatoen på sertifikatet.

ADK1-sertifikat (Anlegg, drift og kontroll) utstedt fra og med 1. januar 2008 har en gyldighet på 6 år.

Det vil si at alle som har ADK1-sertifikat fra 2008 og frem til i dag må melde seg på resertifiseringskurs på godkjent ADK1 kurssted før sertifikatet utløper. Fra 2008 er det påført utløpsdato på beviset.

Alle ADK1 sertifikat utstedt før 1. januar 2008 har evig varighet, men det er selvfølgelig også mulig for disse å gjennomføre  kurset.

Fornyelse skjer ved et 14 timers oppfriskningskurs. Det avlegges også en liten eksamen. ADK-rådet har utarbeidet en læreplan for dette oppfriskningskurset. For gjennomføring av ADK resertifisering, kontakt ditt ADK lærested.

Hensikten med fornyelseskurset er at alle med ADK1-sertifikat skal få en oppdatering i alle modulene i pensumet, med endringer i regelverk og spesifikasjoner. Dette ble innført for å ivareta den faglige kompetansen innenfor VA anlegg.

Se oversikt over godkjente lærersted via denne linken.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler