logo

Gunstige forsikringer gjennom Matrix Insurance

Som medlem av Rørentreprenørene Norge har du mulighet til å tegne forsikringsavtaler til gunstige priser. Matrix tilbyr også garantistillelser fra sine samarbeidsparter.

– Noen medlemmer er kanskje ikke klar over at Rørentreprenørene Norge har forhandlet fram en avtale med Matrix Insurance som tilbyr medlemmene gunstige forsikringer. Matrix har vi faktisk hatt avtale med helt siden 1992, forteller advokat Trond Martinussen.

– Forsikringstilbudene skal være konkurransedyktige. Når medlemmer vurderer å tegne nye forsikringer bør de sjekke hva de kan få gjennom foreningen, legger han til.

Flere medlemsfordeler

Informasjon om de ulike forsikringene finner du på hjemmesiden, under Medlemskap>Medlemsfordeler.  Her markedsfører Matrix Insurance framfor alt yrkesskade, men selskapet tilbyr også en rekke andre personforsikringer. Matrix Insurance formidler også flere garantier, som byggsikkerhets- husleie- og skattetrekkgaranti.

Ellers har Matrix laget en artig film og nettside som viser tilbudet til Rørentreprenørene Norges medlemmer.

Rørentreprenørene Norge har også en svært gunstig avtale om advokatforsikring med Help Forsikring. Dessuten tilbyr Gjensidige Forsikring ulike bedriftsforsikringer og Storebrand Forsikring tilbyr helseforsikring.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler