logo
Jens Hjelmeland er lærling i Husnes Røyr.
Jens Hjelmeland er lærling i Husnes Røyr.

Frist for forslag til Årets lærebedrift 2019 er på søndag

Fristen for å foreslå kandidater til prisen Årets lærebedrift går ut på søndag. Sist er fjorårets vinner, Chr. M. Vestreim, og Husnes Røyr, også den i Hordaland, foreslått.

– Fagrørleggerne i Husnes Røyr gjør daglig en fantastisk jobb for å lære opp ufaglært ungdom og integrerer dem trygt inn i arbeidslivet. De er også svært dyktige til å ta dem med i det sosiale livet utenom arbeidstid, sier daglig leder Brede Grønningen i Husnes Røyr.

Bedriften har totalt ni ansatte og har tre lærlinger.

Her finner du hjemmesidene til Husnes Røyr.

Foreslått igjen

I fjor gikk Chr. M. Vestrheim helt til topps og ble kåret til Årets lærebedrift 2018. Nå er de foreslått igjen.

Her finner du omtalen av fjorårsvinneren.

– Vestrheim har alltid hatt høyt fokus på lærlinger og opplæring, noe den høye andelen lærlinger vider. Det arrangeres også jevnlig lærlingekvelder, sammen med leverandører, for å gi nødvendig produktopplæring. Disse seriene med lærlingekvelder avsluttes med en lærlingetur med faglig innhold, sier Marie Linn Havsgård blant annet i sitt forslag.

Her finner du hjemmesidene til Chr. M. Vestrheim.

Kåres under generalforsamlingen

Rørentreprenørene Norge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi, og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremesterne. Derfor ber vi nå om tips om dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen Årets lærebedrift. Vinneren blir også nominert til NHOs fagopplæringspris.

En jury bestående av to styremedlemmer og to ansatte i administrasjonen vil kåre Rørbransjens beste lærebedrift 2019 og nominere denne videre inn til NHOs kompetanseavdeling i samarbeid med bedriftens lokalavdeling.

Her kan du lese mer om prisene.

Fristen for å komme med forslag er søndag 24. mars.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler