logo
rørweb

Fremtidens RørWeb

Cordel Norge AS har nå ansvaret for utvikling og vedlikehold av RørWeb. Planen for å sikre en god og langsiktig løsning for brukerne av RørWeb er spikret.

Etter overtakelsen 1. januar 2020 har fokus ved utvikling og vedlikehold vært rettet mot grafikkendringer for å optimalisere brukeropplevelsen, men også korrigeringer og justeringer av funksjoner i RørWeb.

Fremover vil vi fortsette å ha fokus på optimalisering av brukeropplevelsen og utvikling av ny funksjonalitet. Blant annet vil det snart komme samsvarserklæring og forbedrede innstillinger for print.

I samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge og Cordel Norge AS vil vi jobbe for å utvikle RørWeb videre og sikre brukere en best mulig løsning

Fremtidens RørWeb

Vil du vite mer om fremtidens RørWeb, siste nyheter, hva som vil komme og veien videre? Bli med på direktesendt presentasjon og demo torsdag 25. juni kl. 12.30-13.15.

DELTA HER!

webSystemet fullt operativt ut 2020

For å sikre at alle får god tid til å planlegge overgang til ny løsning har vi besluttet at det gamle websystemet vil være fullt operativt ut 2020 som tidligere kunngjort. 
Supporthenvendelser vedrørende webSystemet skal håndteres som tidligere av Rørentreprenørene Norge via link i systemet.  
 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler