logo
Statsminister Erna Solberg

Erna kommer, gjør du?

Statsminister Erna Solberg har bekreftet at hun vil bidra på generalforsamlingen i Bergen 24.–26. mai. Fristen for påmelding er rett etter påske.

Det faglige programmet for generalforsamlingen er blitt ytterligere styrket med to nye innlegg. Erna Solberg må prioritere tiden sin svært strengt, så det er en stor ære at Norges statsminister velger å besøke oss.

En annen nyhet er at seniorrådgiver Ingveig Tveranger i SUS2023 vil forklare hvordan de legger opp kontraktsarbeidet til nytt universitetssykehus i Stavanger for å sikre at lokale selskaper kan være med på anbudene. De har splittet opp arbeidet i vel 80 entrepriser som gjør at selskaper i Rogaland kan by på kontrakter.

Digitalisering på programmet

Et annet høydepunkt på programmet er digitaliseringsekspert Paul Chaffey (H). Han er statssekretæren bak Norges første digitaliseringsminister gjennom tidene, Nikolai Astrup. Chaffey er kjent fra jobben som administrerende direktør i Abelia, for mange år på Stortinget som representant for SV og som statssekretær for ulike departement under hele Solbergs regjeringstid. Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering, noe han skal snakke om på lørdagen.

Fra det sosiale programmet kan vi nevne Ingrid Berg Mehus, som begynte å spille fiolin da hun var syv år gammel. Instrumentet og den vakre stemmen hennes trollbandt publikum og tv-seere under den norske finalen i Melodi Grand Prix. I Bergen vil hun underholde oss på festmiddagen i Akvariet lørdag kveld.

Kvelden før skal vi nyte deilig grillbuffet og drikke på ærverdige Solholmen i Bergens skjærgård. Der vil det legendariske bergensbandet Salty Dog spille til dans i vertshuset.

Her kan du se programmet. I tillegg kommer altså Solberg og Tveranger.

Og her kan du melde deg på.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler