logo
Jens Løvås (t.v.) er den nye avdelingslederen i Rørentreprenørene Norge - Oslo og omegn, etter at Anders Larmerud (t.h.) trekker seg tilbake.
Jens Løvås Anders Larmerud

– En hedersmann har gått av

Rørentreprenørene Norge - Oslo og omegns avdelingsleder Anders Larmerud går over i pensjonisttilværelsen etter 51 år i rørbransjen og 16 år i Rørentreprenørene Norge.

– Det har vært en variert og eventyrlig reise. Nå ser jeg fram til å bruke mer tid på familien. Kona og jeg har ni barnebarn som skal følges opp. Og så skal jeg snekre og reise, sa Anders til Rørfag tidligere i sommer.

Den tidligere direktøren hos Rørentreprenørene Norges Oslo-avdeling er anerkjent og svært godt likt, noe avslutningen tirsdag 25. august bar preg av. Mange hadde møtt opp for å hylle Larmerud, og ønske ham lykke til videre på ferden - både som pensjonist og politiker.

For han gir seg ikke riktig ennå. Anders' brennende engasjement for fagutdanning og rekruttering videreføres i politikken, da han har meldt overgang til Oslo Høyre.

Den nye avdelingslederen for Rørentreprenørene Norge - Oslo og omegn og direktøren for Rørentreprenørenes Felleskontor nyter stor tillit hos Anders, som fortalte at han er sikker på at Jens Løvås vil gjøre en glimrende jobb i sin tale. – Jeg overlater til den nye avdelingslederen å stake ut kursen videre, sa han.

   

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler