logo
gf 2020
Adm. direktør Marianne W. Røiseland og styreleder Torkild Korsnes i Rørentreprenørene Norge (øverst f.v.), statssekretær Vegard Einan og sjeføkonom Øystein Dørum i NHO (nederst f.v.).

Bli med på generalforsamling klokken 12.00!

Her kan du følge Rørentreprenørene Norges generalforsamling og høre interessante innlegg fra folk med makt og innflytelse i bransjen.

Rørentreprenørene Norge holder generalforsamlingen for åpne dører, gjennom kameralinser på digitale kanaler. I dag, onsdag 20. mai klokken 12, starter sendingen som streames her: LIVE SENDING

– Når forholdene rundt oss endres, er det bare å følge med og gjøre ting på en ny måte, sier Marianne W. Røiseland, administrerende direktør i RørNorge.

Se dagsorden her!

Hun gru-gleder seg til sendingen og skal sammen med styreleder Torkild Korsnes guide "seerne" gjennom den digitale generalforsamlingen.

– Vi har gode folk med oss og interessante tema. Det skal handle om bekjempelse av arbeidslivskriminalitet, gjenreisningen av landet etter korona og årets lærebedrift skal kåres. 

Historisk oppslutning

Rørentreprenørenes medlemmer har gjennom en spørreundersøkelse godkjent både årsberetning og regnskap og gjennomført valg. Oppslutningen er historisk med 191 av 597 medlemsbedrifter som deltakere.

– Medlemmene har levert, nå må vi levere tilbake i form av en sending med oppdateringer og interessante tema, sier Røiseland.

Statssekretær i Vegard Einan i arbeids- og sosialdepartementet leder departementets arbeid for et skikkelig, ryddig og seriøst arbeidsliv. Han er en viktig mann å snakke med, så sentral som han er i utformingen av regjeringens politikk på det området.

Sjeføkonom Øystein Dørum deltar også. Han er nylig plukket ut til å gi regjeringen råd om hvordan økonomien kan komme på fote etter korona, frem mot 2025.

Tradisjonen tro, for tredje gang, avslutter Rørentreprenørene generalforsamlingen med å kåre årets lærebedrift. 

Sendingen starter klokken 12.00 og varer til ca 13.30.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler