logo
espen Aule
Espen Aulie forteller om sine erfaringer med BIM.

Gratis webinar 10. juni

BIM for alle rørleggerbedrifter

Rørentreprenørene Norge og NTI inviterer til webinar om BIM. Det trenger ikke å være vanskelig å bruke dette verdifulle verktøyet, som også fungerer supert for mindre rørleggerbedrifter.

I webinaret vil du blant annet møte Espen Aulie fra nimannsbedriften A-Aulie i Årnes. Han har, som leder av en relativt liten bedrift, vært tidlig ute med å ta i bruk BIM, og han benytter det i dag som verktøy både for å kalkulere, tegne, masseberegne og kvalitetssikre jobbene han gjør.

BIM? Hva er det? Det er et akronym for Bygnings Informasjons Modellering og er langt fra så komplisert, fjernt og uoppnåelig som det kan virke. Espen mener det er et fantastisk verktøy for å få en mer effektiv hverdag.

Les også: Rørlegger i skyen

Lærte BIM med enkle kurs

Espen behøvde ikke ett år på teknisk fagskole for å beherske verktøyet. I stedet tok han enkle kurs for å lære det han trenger.

– Jeg har ikke sett meg tilbake en eneste gang, sier Espen.

Rørentreprenøene Norge er overbevist om at Espen er på rett vei med BIM som verktøy, og er svært glad for at han vil røpe noen av sine hemmeligheter. Delta på webinaret og bli inspirert av Espen – det ble vi!

Webinaret vil vare i ca 1,5 time og det koster ingenting å delta.

Tidspunkt: 10. juni, kl. 11.30-13.00
Sted: På din pc

Les mer og meld deg på her

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler