logo

Bidra i kampen mot ebola

Plan International har skalert ebola-epidemien i Vest-Afrika opp til høyeste krisenivå, og jobber på spreng for å hindre spredning av epidemien. NRL er involvert i et av Plan Norges bistandsprosjekter, og vi vil derfor videreformidle en bønn fra Plan Norge om å gi støtte til dette livsviktige arbeidet.


HELSEKRISE: Ebola-utbruddet i Vest-Afrika er ute av kontroll. Hittil har det dødelige viruset tatt mer enn 2 500 menneskeliv. (Foto: Plan International)

Det er første gang i Plans historie at organisasjonen går opp i høyeste beredskapsnivå på en krise som ikke er en akutt naturkatastrofe.

– Plan International skalerer ebola-epidemien i Vest-Afrika til høyeste krisenivå. Det betyr at vi tar ebola-epidemien like alvorlig som tyfonen på Filippinene i fjor og jordskjelvet på Haiti i 2010. Det er stor fortvilelse og redsel i lokalbefolkningen, og stadig flere familier har behov for hjelp, sier Marius Mollum i Plan Norge.

Smitten sprer seg nå i dramatisk hastighet, og i følge Verdens Helseorganisasjon (WHO) kan antall smittede fordobles i løpet de neste ukene.

– Vi har nå startet en aksjon for å styrke innsatsen mot ebola og trenger deres hjelp. Den norske befolkningen engasjerte seg i går, og samlet inn en halv million kroner i løpet av tre timer, sier Mollum.

Her kan du også bidra med støtte til Plan Norges hjelpearbeid.

WHO: Ebola-utbruddet ute av kontroll. Her kan du lese mer om utbruddet, og utfordringen knyttet til det.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler