logo
Trond Martinussen begynte i stilling som advokat i Rørentreprenørene Norge tidligere denne måneden. (Foto: Stein Arild Iglebæk)

Advokat på plass hos Rørentreprenørene

Trond Martinussen har begynt som advokat i Rørentreprenørene Norge. Han gleder seg til å bistå medlemmene og arbeide for best mulig rammevilkår for bransjen.

Trond har om lag 20 års praksis som advokat fra ulike advokatfirmaer i Oslo og Akershus, som dommerfullmektig og fra jobb i Statsbygg. Han har jobbet mye med oppdrag innen fast eiendom og entrepriserett, kontraktsrett, boligjuss, husleie og arbeidsrett.

Mer komplekse avtaler

– Med Trond på laget har vi styrket to viktige kjerneområder for organisasjonen; muligheten til å yte service overfor medlemmene og evnen til å sikre gode rammevilkår for rør-bransjen. Dessverre er ikke et håndtrykk og muntlige avtaler så mye verd lengre, avtalene blir mer komplekse og det gjelder å sikre seg i forkant for å unngå trøbbel senere. Trond skal jobbe forebyggende, og veilede og gi råd til medlemmer om hva de må se etter før avtaler inngås, sier administrerende direktør Marianne Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Hun legger til at juridisk kunnskap og evnen til å se hvilke muligheter og farer som kan dukke opp med nye lover og regler, også er viktig. Pålegg, krav og tilpasninger til EU-regler kommer som en jevn strøm, Rørentreprenørene må forholde seg til dem på vegne av bransjen.

Viktig samfunnsoppdrag

Trond har også vært fagansvarlig og sittet i styrer for flere eiendomsmeglerforetak og boligsameier.

– Rørbransjen er spennende og en svært viktig næring for Norge. Det er mange muligheter og utfordringer vi kan være med å påvirke til fordel for våre medlemsbedrifter. Og jeg ser frem til å bistå medlemmene med juridiske spørsmål og utfordringer, ikke minst de små og mellomstore bedriftene, sier Trond.

Utenom jobb er Trond glad i å joggeog sykle, og han liker å reise – favoritten er Italia. Han har ellers samboer og to bonusdøtre. Trond er opprinnelig fra Trøndelag, men han er blitt urban med årene.

– Jeg er veldig glad for at Trond takket ja til å jobbe sammen med oss og tror vi har gjort et lite kupp med å kapre ham til rørbransjen. Han har viktig kunnskap og er i tillegg serviceorientert, framholder Marianne.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler