logo
torgersen 100 år
Arne Torgersen, Pål Morten Borkli (varaordfører i Sandnes kommune) og Anlaug Torgersen representerer 4. og 5. generasjons Torgersen i rørleggerbedriften og kommunens feiring av det tradisjonsrike firmaet.

100 år med rørlegger Torgersen

Sandnes-bedriften Ingv. Torgersen AS kan se tilbake på 100 suksessfulle år!

Siden den velrennomerte Sandnes-bedriften ble etablert av Engval Marcelius - eller Ingvald - Torgersen i 1915, har forretningen blomstet og Torgersen-familien i fem generasjoner satt sitt preg på byen.

Fra Ingvald gikk bedriften til sønnene Anton og Nils. Deretter tok Garmann Emil og broren over i 1976, før forretningene gikk videre til Arne Torgersen i 1997. Arnes datter Anlaug er rørleggerlærling i bedriften, og er ikke ukjent med tanken på å videreføre den når den tid kommer.

Ingv. Torgersen AS har kjent den forrykende teknologiske og håndverksmessige utviklingen i rørleggerfaget på kroppen, og har gått fra å installere enkle vannkraner til dagens sanitæranlegg med varme, sprinkler, kjøling, luft damp og gass.

I dag er 12 personer fast ansatt i bedriften. Fire måtte gå som følge av oljenedturen, men familien Torgersen er ikke i tvil om at firmaet har en fremtid - kanskje i 100 år til.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler