logo
marianne w. røiseland
Administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge. (Foto: Ilja Hendel)

– Må regne med forsinkelser

Rørentreprenørene Norge har i dag sendt ut informasjon til alle våre bedrifter om kontraktsmessige virkninger av koronaviruset.

– Det vil i gitte tilfeller blant annet kunne være grunnlag for kontraktsforlengelse. Foreløpig er ikke dette et stort problem, men vi må regne med at det kan bli forsinkelser i byggeprosjekter på grunn av materiell, folk og smitte, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Vår advokat Trond Martinussen kan kontaktes ved spørsmål knyttet til kontrakt på trond@rornorge.no.

Kontakt din lokalforening

Dersom det dukker opp nye problemstillinger til utførelsen av arbeidet eller annet knyttet til korona, kan du kontakte din lokalforening eller RørNorge på firmapost@rornorge.no.

– Vi gir innspill videre til BNL/NHO og vi oppfordrer våre medlemsbedrifter til å holde seg orientert på NHO sine sider og vi oppfordrer bedrifter til følge disse og råd fra Folkehelseinstituttet, sier Røiseland.

Planlegger arrangementer som normalt

Rørentreprenørene Norge planlegger fortsatt arrangementer som normalt, men tar forholdsregler og oppfordrer til økt håndvask.

– Vi oppfordrer deltakere som føler de kan brygge på noe til å holde seg hjemme. Noen arrangement kan også bli noe amputert fordi nøkkelpersoner og personer i risikosonen velger å holde seg borte.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler