logo

Rekruttering til rørleggerfaget

Rørbransjen trenger ca. 700 nye rørleggere hvert år. Her finner du informasjon om hvordan Rørentreprenørene Norge jobber rettet mot ungdom som skal velge yrkesvei.

Rørentreprenørene Norges femten avdelings- og opplæringskontorer gjør en omfattende jobb for å forsikre at bransjen får nok kompetente folk. Vi jobber aktivt med å øke og vedlikeholde rekruttering til rørfaget gjennom flere helårs- og periodebaserte tiltak og arrangementer.

Slik sikrer vi rekruttering over hele landet.

Nødvendig rekrutteringsmateriell utvikles og distribueres fra Rørentreprenørene Norge sentralt.

Rekrutteringskampanjen Bli rørlegger henvender seg direkte til ungdom i alderen 14-17 år. Les mer om konseptet her og besøk våre informative nettsider her.
VI har også samlet nyttig informasjon til foreldre her.

Bestill rekrutteringsmateriell på e-post: ingebjorg@rornorge.no eller firmapost@rornorge.no.

Årlig NM i rørleggerfaget er et av de mest synlige og interessante rekrutteringselementene. Her konkurrerer lærlinger og unge rørleggere om den gjeve norgesmestertittelen foran et stort publikum. Konkurransen blir også tett fulgt av pressen.

Her finner du rekrutteringsbrosjyre for rørleggerfaget i bladbar versjon.

Her kan du laste ned pdf av rekrutteringsbrosjyren.

 

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler