logo
Nettkurs varmearbeider
Fra venstre: Thomas Jokerud, Tarjej Samuelsen og Dani Hverven i Varme og Bad - J&A Rosenlund

Nettkurs med fornøyde brukere!

Hos J&A Rosenlund i Modum er de godt fornøyd med å kunne gi de ansatte tilbudet om nettkurs i brannvern ved utførelse av varme arbeider. Det sparer dem for verdifull tid.

Sammen med nettkursleverandøren Munio og andre bransjeforeninger i BNL tilbyr Rørentreprenørene nettbaserte kurs for bransjen.

Ett av kurstilbudene er Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Dette kurstilbudet har Tarjej Samuelsen hos J&A Rosenlund i Modum tilbudt sine ansatte og både han og hans ansatte er veldig godt fornøyd med tilbudet.

- Å gi gutta muligheten til å ta kurset på nett, sparer oss for en hel arbeidsdag tapt. Det er mye mer fleksibelt på tid, siden de kan ta pauser underveis eller gjøre det ferdig hjemme hvis det er mye å gjøre på jobb. Alternativet ville vært å sende dem bort en hel dag på brannstasjonen, forteller Samuelsen.

Kursdeltagerne Thomas Jokerud og Dani Hverven er også veldig fornøyd med tilbudet.

- Læringsutbyttet er kanskje enda bedre enn kurs på brannstasjonen. Her må man gjennom alt, og kan ta det i eget tempo. Jeg var på det første kurset på brannstasjonen, og dette var mye mer lærerrikt, forteller de.

Etter at testen er gjennomført har deltagerne 3 måneder på å gjennomføre brannøvelse. Her er Dani Hverven i aksjon med slukkeapparatet

Håper flere ser verdien i tilbudet

Nettkurstilbudet er fortsatt relativt nytt, og Oddgeir Tobiassen i Rørentreprenørene Norge håper flere oppdager og vil benytte seg av tilbudet fremover.

- Dette er en flott mulighet for våre bedrifter til å tilby sine ansatte mer fleksible kurstilbud. Som vi hører hos Rosenlund så er læringsutbyttet vel så stort som på de tradisjonelle kursarenaene, og vi håper flere bedrifter får øynene opp for fordelene ved nettkurs fremover, sier han.

Her kommer du rett inn til kursoversiktet.

 

 

 

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler