logo
Arendalsuka

Møt oss på Arendalsuka!

I år som i fjor er RørNorge på plass på Arendalsuka. I år er vi med å arrangere seminaret "Grønn varme i grønne områder", og håper å se flere av våre medlemsbedrifter her.

For å gjøre et fremstøt på Energi og miljø-fronten i valgkampen, er Rørentreprenørene Norge på plass på Arendalsuka. I samarbeid med Norsk Bioenergiforening (Nobio), VVS-foreningen, Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) og Norsk Fjernvarme, arrangerer RørNorge seminaret "Grønn varme i grønne områder".

Bli med oss på seminar og få med deg:

  • Lansering av en splitter ny DNV GL-rapport om fossilfrie og utslippsfrie byggeplasser
  • Hvordan Apple skal forsyne danske Viborg med gjenvunnet varme fra sitt gigantiske datasenter som bygges ved byenHvordan innovativ og smart bruk av vannbåren sol- og overskuddssvarme i Drammen bidrar til det urbane, grønne skiftet


Klimaminister Vidar Helgesen (H) innleder - og det blir politisk debatt om frigjøring av elektrisitet og grønn områdeutvikling.

Oppdatert program finner du på http://bit.ly/grønnvarme

Seminaret arrangeres av Rørentrepenørene Norge, Norsk Bioenergiforening (Nobio), VVS-foreningen, Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) og Norsk Fjernvarme - i samarbeid med Footprint.

Vi serverer stående lunsj fra klokka 11.30 - velkommen!

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler