logo
rørleggeren lyngdal
Det er en sammensveiset gjeng som jobber i Rørleggeren Lyngdal. Her er kompetansen og humøret stadig på topp!

Solide sørlendinger i Lyngdal

Rørleggeren Lyngdal AS er en solid sørlandsbedrift som har eksistert siden 2003. De har i dag 13 ansatte og inkludert en lærling og en moderne butikk sentralt i Lyngdal.

– Vi opererer mest på privatmarkedet og jobber mye på hus og hytter, og ser for oss å komme noen steg videre mot prosjekt og industri fremover, sier daglig leder i Rørleggeren Lyngdal, Espen Noddeland

Han er imidlertid klar på at de tar stegene i et rolig tempo.

– Det er jo en spennende tid økonomisk nå og i det kommende året, så vi tar det sakte men sikkert og ønsker å komme over på litt næring og bli litt større etter hvert, sier Noddeland.

Fremstår som seriøs

Bedriften ble medlem av Rørentreprenørene Norge i februar 2016, hovedsakelig for å fremstå som enda mer seriøse overfor kundene. Synlighet og offentlig omdømmebygging har vært ett av Noddelands hovedfokus etter at han startet som daglig leder i bedriften for sju måneder siden.

– I tillegg er det en stor fordel å ha mulighet til å henvende seg til noen om tekniske og juridiske spørsmål. Vi ble også anbefalt av flere andre bransjefolk å melde oss inn i RørNorge, sier den daglige lederen.


Espen Noddeland, daglig leder i Rørleggeren Lyngdal AS.

I løpet av de sju månedene han har vært daglig leder i bedriften, har Noddeland gjort en omfattende innsats for både å øke og forbedre profileringen av firmaet og bevisstgjøre innkjøp til lager. Hittil er han godt fornøyd med utviklingen.

Stoler på RørNorge

Både han og de ansatte i bedriften nyter godt av de faglige påfyllene Rørentreprenørene Norge bidrar med gjennom avdelingsmøter og eposter.

– Dette er med på å gjøre oss enda proffere, sier han.

I Rørleggeren Lyngdal settes det stor pris på det arbeidet Rørentreprenørene Norge gjør for å sikre rammevilkår for sine medlemmer, og det forventes av alle at man får hjelp og svar på ting man lurer på ved behov.

– Og det har vi fått til nå. Hvis det skulle oppstå noen diskusjon i fremtiden, forventer jeg å få hjelp og svar, sier Noddeland.

Rørentreprenørene Norge

Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Personvern og informasjonskapsler